Wilujeng Mayunan Sasih Saum

Diposting oleh Entang|Bintang pada 04:02, 16-Jul-12 • Komentar (1)
Assalamu'alaikum mas bro sareng teteh bro,anu ku simkuring d'pihormat, WiLujeng tepang baraya,,
ti payun smkuring neda pngapunten pami prantoz ngusik wanci atanapi tos ngaGeudag maNah nu mereNah,,entangbintang1.gif

wargi sadaya, skedap dei urang teh bde mayunan sasih ramadhan,
tos ka uninga ku para wargi sadaya, yen Sasih rmadhan nyaeta sasih anu suci anu mulia,anu pinuh ku rahmat, berkah + ampunan allah swt. Untk itu hayu urang sa"rengan sambut sasih ramdhan iye ku hate nu ikhlas + rasa gembira, sabab sasih ramadhan teh sasih Penuh amal kebajikan keur hirup urang di akherat engke.


# Indung ramo anu menikat lincah maenkeun tombol HP, hayu urang ango ker muirkeun tasbeh kango dzikir ka allah..
# Letah anu tpernah cape + tepernah bosen maca update status/ SMS, urang ango keur maca al'quran/tadarusan.
# soca anu tepernah tunduh ngadagoan tayangan maen'bal, urang gunakeun keur Qiyamullail/ sholat peuting.
# Duit anu sok biasa ku'urang dipake keur brlangganan FB/TLP/SMS.. Urang gunakeun keur brlangganan shodaqoh/infak..
# Gratis Sms/tlp/fb, ku urang sok di dago2 + di manfaat'keun,, hayu tisaprak ayena mah urang getolan sholat anu geus puguh gratis/tanpa biayaya, + ges puguh berpahala.
# Euweh alesan piken urang kabeh, keur ngajalanken/ ngalaksanaken eta kabeh, ku sabab sibuk jeng cararape..

Nafas ge jadi tasbih, kulem ge jadi ibadah, amal ditampi + do'a dikabulken pikeun jalmi anu shaum + rajin maca al'quran di sasih ramadhan.

Perkataan anu paling indah nyaeta ALLAH, lagu anu merdu nyaeta ADZAN, bacaan anu paling alus nyaeta AL'QURAN, senam anu sehat nyaeta SHOLAT, diet anu sempurna nyaeta PUASA, kbersihan anu nyegerken nyaeta WUDHU, perjalanan anu indah nyaeta HAJI, emutan anu sae nyaeta ngemut'ngemut kana DOSA.

Hampunten bilih seu"r kkirangan + kalepatan tina kata, bahasa oge carita.
*marhaban yaa ramadhan*
.Mohon maaf lahir n batin.


♥ wassalamu'alaikum ♥
.

Surat Dari Nanda Untuk Bunda

Diposting oleh Entang|Bintang pada 08:37, 03-Mei-12 • Komentar (0)
Teruntuk Bundaku tersayang... Dear Bunda...  Bagaimana kabar bunda hari ini? Semoga bunda baik-baik saja...nanda juga di sini baik-baik saja bunda... Allah sayang banget deh sama nanda. Allah juga yang menyuruh nanda menulis surat ini untuk bunda, sebagai bukti cinta nanda sama bunda.... J Bunda, ingin sekali nanda menyapa perempuan yang telah merelakan rahimnya untuk nanda diami walaupun hanya sesaat... Bunda, sebenarnya nanda ingin... [Baca selengkapnya]

RENUNGAN KITA, DIMANAKAH HATI NURANI ?

Diposting oleh Entang|Bintang pada 06:51, 16-Mar-12 • Komentar (0)
Ayah Menggendong Mayat Anaknya Dari RSCM Ke Bogor Karena Tak Mampu Bayar Ambulan… !! Terjadi Di Jakarta !!!, Ayah Menggendong Mayat Anaknya Dari RSCM Ke Bogor Karena Tak Mampu Bayar Ambulan !! Penumpang kereta rel listrik (krl) jurusan Jakarta – Bogor pun geger minggu (5/6). Sebab, mereka tahu bahwa seorang pemulung bernama Supriono (38 thn) tengah menggendong mayat anak, khaerunisa (3 thn). Supriono... [Baca selengkapnya]

Lirik Lagu Avenged Sevenfold - Dear God

Diposting oleh Entang|Bintang pada 11:10, 07-Jan-12 • Komentar (2)
ThumbnailAvenged Sevenfold - Dear God Lyrics             Avenged Sevenfold   A Lonely Road Crossed Another Cold State Line Miles away From those I Love Purpose hard to Find While I Recall all the World You Spoke to me Can't help but wish that i Was There back Where I'd love to be.. oh yeah.. Dear God The Only think I ask of you is to hold her when i'm not around When I'm Much too Far away We all Need the person who Can... [Baca selengkapnya]